Jako ze odleglosc dzieli nas daleka od najblizszych nam osob i nie mozemy osobiscie skladac zyczen i rozdawac calusow, w tym oto miejscu i z tego oto miejsca na Ziemi skladamy gorace zyczenia:
Halince co to miala wlasnie urodziny, oby kazdy dzionek byl pelen radosci tylko, i coby zdrowko i pogoda ducha nie opuszczaly Cie mamus ani na krok!
Wlodziowi jako ze dzis obchodzi swoje kolejne urodziny, duzo zdrowia, szczescia, cierpliwosci do corki (bo raczej nigdy sie nie zmieni;)), duzo milosci i wora pieniedzy. I love you.
Romikowi z Abrahamu, nechaj mu se darzi! Niech Janeczke miluje a Janeczke jego! Futbolowej alebo zahradkowej kariery a welu peknych cestowani! Hej! Chapicie, ano?
Grzesiowi Vel Pietrkowi Vel Papasicie! :) Niech na Grzegorza zima pojdzie do morza, I niechaj Ci, tatko drogi Halinka zrobi pierogi! Czy cus! Wszystkiego Naj Naj Naj z okazji imienin! Bawcie sie przednio i wypijcie nasze zdrowko nie raz, nie dwa razy!
Ekipie Marcowych Jubilatow z Higham Road - Vincowi, Jurkowi i Ani - STO LAT... STO LAT... NIECH ZYJA ZYJA NAM!!! I jeszcze jeden i jeszcze raz ... tralala - samych radosci, zdrowka no i lepszegu kursu Funta!
To bylysmy my - Jarzabki ;)
Aloha Rafalku K!!! Buziaczki i zyczenia z nowozelandzkiej ziemi. Duzo milosci, zdrowka, szczescia w tym waznym dla Cie okresie zycia! Wora kasy i awansu na prezesa Huty!
Witaj Izus (Kawa) Ty nasza prawie pracodawczyni:)
Zyczymy Ci spelnienia marzen, podwyzki, duzo udanych imprez, pracy w londynskim Times i niezapomnianej podrozy w dzikie miejsce. Pozdrawiamy goraco!!!
Kochana Siostro Agnieszko Maras z rodu Bassa,
Wspieramy Cie w tym oto dniu z calych sil naszych. Czyzbys doroslala, e nie! Czyli po prostu sie starzejesz, helou ;)
Tak czy owak, celebrujmy wszyscy ten dzien, w ktorym nasza planeta Ziemia (?) po raz pierwszy ujrzala Cie na Rzecznej! 2-ego kwietnia 19... roku swiat stal sie piekniejszy (?), smieszniejszy, dziwniejszy... I w ogole wszysto sie wtedy zmienilo :D
Ps. poczynilysmy proby nauczenia naszych owieczek choralnego sto lat. Poki co beeeeczymy tylko my dwie. STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE ZYJE NAM...!!!...!!!...!!!
Wypijcie za nas male co nieco (bo nas nie stac:( ). Wszystkiego naj... albo i wiecej!